Bebetex are o noua surpriza pentru părinții responsabili: serviciul de personalizare a scaunelor auto cu numele copilului lor! Culorile care pot fi folosite pentru aceasta procedura sunt: albastru, negru, rosu, roz și alb. Prețul personalizării este de 55 lei, livrarea necesitând doua zile suplimentare.
 
Important de reținut este faptul ca scaunele auto personalizate nu se pot returna, serviciul fiind unul optional.
 
 
 
 
 


Contactează-ne


De ce Bebetex?

Furnizorul Bebetex, Team Tex, este recunoscut prin calitatea si design-ul produselor sale in intreaga lume. Produse in Franţa si avand o tradiţie de peste 30 de ani, fotoliile auto pentru copii Nania si Ferrari au ajuns si la tine, pentru ca micuţul tau merita ce-i mai bun.

Garanţia că ai ales un produs de calitate iţi este oferită de brandurile prezente în portofoliul magazinulului nostru, Ferrari fiind unul dintre acestea. Brand recunoscut internaţional ca fiind unul premium, colaborează cu Team Tex pentru producţia unei game Ferrari de fotolii auto şi accesorii de lux pentru copii.

De asemenea, pentru ca experienta copiilor cu scaunul auto sa fie una cat mai placuta, Team Tex si Walt Disney au creat o colectie de scaune auto ce introduc copiii in lumea povestilor preferate. 

Producători:

  • Ferrari
  • Nania
  • Disney
  • Fisher Price
  • Migo
Vezi toţi producătorii

Viziteaza magazinul Bebetex.ro pe ShopMania