Întrebări frecvente

1. Care este termenul de livrare al unei comenzi?

Livrarea produselor aflate in stoc se face in 24-48 ore de la plasarea comenzii. Livrarea produselor se face prin intermediul unei firme de curierat rapid (Fan Curier). Taxa de livrare este de 16 lei, indiferent de zona de livrare. Pentru comenzile in valoare de peste 500 lei, transportul este gratuit.


2. Care sunt conditiile in care se poate returna un produs?

Conditiile de retur si garantie sunt asigurate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Termenul de garantie oferit de Companie este de 24 de luni de la data achizitionarii produsului.

Clientul are obligatia sa manipuleze produsul in conformitate cu recomandarile si prescriptiile date de Companie. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

In momentul solicitarii unui retur este necesara prezentarea produsului in ambalajul original insotit de urmatoarele documente: factura fiscala si certificat de garantie emise de Companie.

In cazul nerespectarii acestor prevederi returul unui produs nu este acceptat.

Orice produs se poate returna in maxim 48 de ore de la primirea coletului, plata returului va fi suportata de client.


3. De unde stiu daca in masina mea poate fi instalat un scaun auto prevazut cu sistem isofix? 

Sistemul Isofix reprezinta un sistem standard de fixare sigura si foarte usor de manevrat a scaunului copilului in vechicul, pentru a reduce la minim riscul accidentarii. Scaunul este fixat de caroseria masinii cu ajutorul unor sine si poate fi instalat sau dezinstalat foarte repede, ultima metoda facandu-se prin apasarea unui buton atasat scaunului.

Majoritatea masinilor au puncte de prindere pe ambele locuri exterioare ale banchetei, mai concret intre spatar si suprafata de sezut. Acestea dispun de cate doua inele de prindere pentru fixarea unui scaun pentru copii. Noile masini care au aparut pe piata includ si acest sistem, dar il ofera si optional.

Scaunul pentru copii poate fi amenajat in spate cat si pe locul din dreapta soferului cu conditia ca masina sa nu fie dotata cu airbag-uri pentru pasagerul din dreapta soferului. Daca acest airbag exista, el poate fi dezactivat.

Producători:

  • Ferrari
  • Nania
  • Disney
  • Fisher Price
  • Migo
Vezi toţi producătorii

Viziteaza magazinul Bebetex.ro pe ShopMania