Garanţii

Pentru Bebetex siguranţa copilului dumneavoastră este primordială. Certitudinea unor călătorii confortabile şi fără pericole este primul scop pe care dorim să îl îndeplinim, împreună cu dumneavoastră.

De aceea, vă rugăm să citiţi cu atenţie instrucţiunile înaintea achiziţionării şi folosirii scaunului - nerespectarea acestor instrucţiuni poate compromite siguranţa copilului dumneavoastră.

Nu ezitaţi să contactaţi departamentul pentru servicii clienţi dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare (dacă acest scaun nu vă satisface pe deplin, dacă doriţi să schimbaţi un accesoriu sau să obţineţi orice ajutor cu privire la acest produs).

Vă garantăm respectarea în totalitate a drepturilor conferite prin legea consumatorului (conform Legii 449/2003, cap. VI, art. 20.1) şi confirmăm că aceste drepturi nu sunt afectate prin garanţia oferită ulterior achiziţionării produselor Bebetex. În caz de vicii ascunse de fabricaţie, firma se obligă să asigure servicii de întreţinere, reparare şi înlocuire a produsului numai când condiţiile de garanţie sunt îndeplinite. Furnizorul nu răspunde pentru defecţiuni apărute ca urmare a folosirii necorespunzătoare.

În primul rând, atunci când alegeţi un scaun auto trebuie să ţineţi cont de greutatea copilului dumneavoastră, vârsta recomandată de producător având caracter orientativ.

Nu folosiţi niciodată scaunul pentru maşină pe locul din faţă dotat cu airbag.


GRUPA 0+ SCAUN PENTRU MAŞINĂ (de la nou născuţi la 13 kg)

Instalaţi scaunul “Grupa 0+” doar pe un scaun cu faţa către direcţia de mers, dotat cu o centură de siguranţă cu îmbinare triplă.
Pentru evitarea oricărui risc de cădere, asiguraţi-vă că mânerul Grupei 0+ este încuiat în mod corect şi că centura de siguranţă a copilului este întotdeauna fixată.

Înainte de începerea folosirii scaunului, asiguraţi-vă că toate dispozitivele sunt activate şi nu puneţi niciodată scaunul pe o suprafaţă deasupra solului. Nu este recomandat pentru copiii care pot sta în picioare fără ajutor (în jur de 9 luni sau în jur de 9 kg) şi nu lăsaţi niciodată copilul nesupravegheat în scaun.

Mai multe informatii aici


Grupa 0/1 (0-18 kg)

Instalaţi scaunul „Grupa 0/1” astfel încât să fie așezat cu fața în direcția de mers sau cu spatele către direcția de mers, folosind o centură cu cataramă cu îmbinare triplă care corespunde standardului R16 sau alte standarde de siguranță echivalente. Nu folosiți acest scaun fără să slăbiți sau să reglați hamul corect și nu porniți niciodată mașina fără să vă asigurați că scaunul pentru copii este bine prins de scaunul pentru pasageri, în modul descris în cadrul instrucțiunilor.

Este foarte important să vă asigurați că plasa scaunului este prinsă corect şi riguros și aveţi grijă să instalaţi cureaua din zona bazinului cât mai jos posibil pentru a ține strâns pelvisul copilului.

Mai multe informatii aici


Grupa 0-1-2 (de la 0 la 25 kg)

Scaunul de maşină pentru copii „Grupa 0 – 1- 2” trebuie instalat cu ajutorul unei centuri de siguranţă pentru adulţi, retractabilă în 3 puncte şi aprobată de UN/ECE nr.16. sau de alte norme în vigoare. Nu instalaţi niciodată scaunul de copii pe scaunele vehiculului cu centuri de siguranţă retractabile în 2 puncte!

Orientat în poziţie orizontală sau lăsat pe spate, scaunul trebuie să aibă centurile de siguranţă prinse şi reglate corespunzător. Curele hamului trebuie bine întinse, iar centura pentru bazin fixată pentru asigurarea protecţiei maxime.
Mai mult, luaţi măsurile necesare pentru ca hamurile şi centurile să nu fie răsucite, iar scaunul să nu prezinte joc, ci să fie bine fixat pe scaunul din spate al maşinii.
O instalare necorespunzătoare ar putea fi periculoasă.

Mai multe informaţii aici


Grupa 1 – 2 – 3 (de la 9 la 18 kg sau de la aproximativ 9 luni la 4 ani)

Instalaţi scaunul înălţător din “Grupa 1 – 2- 3” orientat cu faţa către direcţia de mers, cu centura de siguranţă în 3 puncte.

Poziţionaţi elementele rigide şi cele din plastic ale sistemului de fixare a copilului aşa încât să nu rămână blocate sub un scaun mobil sau în uşa autovehicului (atunci când sunt folosite în mod obişnuit).
Apoi, hamul va fi corect reglat pentru protejarea copilului dumneavoastră dacă şi numai dacă nu puteţi poziţiona mai mult de lăţimea unui deget între ham şi copil.

Mai multe informatii aici


Grupa 2-3 (de la 15 la 36 kg sau de la aproximativ 3 ani la 12 ani)

Pe toată perioada creşterii, scaunul dumneavoastră este reglat cu ajutorul unei tetiere reglabile care sprijină copilul, furnizând protecţie laterală maximă. În acest timp, ghidarea centurii diagonale peste umărul copilului va fi efectuată în aşa fel încât să nu se extindă spre gâtul copilului.

Mai multe informatii aici


Scaun pentru masina ISOFIX - Grupa 1

Clasa mărimilor ISOFIX pentru maşină este A, B sau B1, aceste scaune pentru copii putând fi montate numai în vehicule ale căror scaune sunt aprobate ca poziţii universale ISOFIX. Pentru securitatea copiilului dumneavoastră, consultaţi cartea maşinii.

Scaunul dumneavostră pentru maşina „ISOFIX Grupa 1” trebuie să fie montat folosind cureaua din marginea de sus – siguranţa copilului dumneavostră nu poate fi garantată dacă instalaţi scaunul ISOFIX fără cureaua din marginea de sus.

Mai multe informatii aici

Producători:

  • Ferrari
  • Nania
  • Disney
  • Fisher Price
  • Migo
Vezi toţi producătorii

Viziteaza magazinul Bebetex.ro pe ShopMania