Despre noi

Bebetex te ajuta sa alegi produsele de care ai nevoie pentru siguranţa copilului tău, oferindu-ţi produse de o calitate foarte buna, la preţuri accesibile.

Cine este Bebetex?

bebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun. 

De ce să alegi produsele noastre?

Pentru ca noi intelegem la fel de bine ca şi tine ca siguranţa copiilor este cea mai importanta.

Ritmul in care traim este din ce in ce mai alert, maşinile devin din ce in ce mai puternice si numarul accidenteler creşte de la an la an. Iata de ce trebuie sa foloseşti scaunul auto pentru copii chiar si pentru cea mai scurta plimbare cu maşina. Punand siguranţa celor mici pe primul loc, nu am uitat nici de confortul pe care trebuie sa-l ofere scaunele si carucioarele. Scaunele auto ţin cont de nevoile speciale ale bebeluşilor, oferindu-le poziţii cât mai confortabile pe parcursul drumului cu maşina.

Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04 .

Cine sunt furnizorii bebetex?

Furnizorul nostru, Team Tex, este recunoscut prin calitatea si design-ul produselor sale in intreaga lume. Produse in Franţa si avand o tradiţie de peste 30 de ani, fotoliile auto pentru copii Nania si Ferrari au ajuns si la tine, pentru ca micuţul tau merita ce-i mai bun.

Garanţia că ai ales un produs de calitate iţi este oferită de brandurile prezente în portofoliul magazinulului nostru, Ferrari fiind unul dintre acestea. Brand recunoscut internaţional ca fiind unul premium, colaborează cu Team Tex pentru producţia unei game Ferrari de fotolii auto şi accesorii de lux pentru copii. De asemenea, pentru ca experienta copiilor cu scaunul auto sa fie una cat mai placuta, Team Tex si Walt Disney au creat o colectie de scaune auto ce introduc copiii in lumea povestilor preferate. 

Nu mai sta pe gânduri şi descoperă şi tu produsele din magazinul nostru!

Așteptăm comenzile tale și oportunitatea de a aduce un plus de siguranță în familia ta. Pentru orice alte sugestii şi informaţii legate de magazinul nostru, nu ezita să ne contactezi!

Producători:

  • Ferrari
  • Nania
  • Disney
  • Fisher Price
  • Migo
Vezi toţi producătorii

Viziteaza magazinul Bebetex.ro pe ShopMania